hoptimist
Nyheder

Den perfekte gave

Mangler du en gave til barnebarnet, fødselaren, værtinden eller noget helt fjerde? Så er en Hoptimist det perfekte valg. Med sin søde og positive udstråling passer den perfekt ind i ethvert hjem, lige meget hvordan indretningen er. Den passer til alle aldre, og man kan ikke andet end at holde af den. Den bringer glæde og smil, hvor end man ser den. Mange har allerede købt deres, så hvad venter du på? Køb din nye Hoptimist i dag! 

Hvad er det?  

I slutningen af 1960’erne skabte den danske møbelsnedker, Hans Gustav Ehrenreich, Hoptimisterne. Det er en lille figur, som har en fjeder i midten af sin krop, som gør, at den kan ’hoppe’ op og ned, hvis man trykker på den. De, som laves i dag, er lavet efter de principper, som Hans havde for figurerne, da han designede dem. På den måde kan man være sikker på, at selvom det er en moderne Hoptimist man køber, så er den autentisk, ligesom de første der blev skabt. Den er derfor også en tidløs designklassiker, og du kan finde din nye Hoptimist lige her.  

Mange forskellige slags 

Der findes utroligt mange forskellige slags af de små figurer, du kan derfor være sikker på, at der er en, som passer lige til den anledning, som du har brug for. Eksempler på temaer hos Hoptimisterne er student, bryllup, kærlighed, klovne og fødselsdag. Der er også forskellige farver, såsom lyserød, gul, grøn, lilla, blå og rød. De mange farver og temaer er også en af grundene til, at det er en perfekt gave til enhver anledning. Ikke nok med, at de findes i mange forskellige farver, så er der også forskellige materialer. Man kan nemlig vælge mellem plastik og træ alt efter, hvad man lige synes er pænest og mest stilfuldt.  

En positiv gave 

Lige meget hvilken anledning du køber din Hoptimist til, så kan du være sikker på, at den kommer til at bringe et smil på læberne hos dens modtager, hvilket også gør gaven perfekt. Den lille optimistiske hoppende ting passer perfekt på en skænk eller en reol i ethvert hjem. Dens søde smil minder folk om ikke at tage livet så seriøst og se lidt mere optimistisk på tilværelsen. En Hoptimist er også en perfekt gave, hvis du ikke kender modtageren så godt, da den som regel altid falder i god jord. 

Passer til alle typer 

Som nævnt er der mange forskellige slags Hoptimister. Hvilket også gør, at de passer lige så meget ind i indretningen på kontoret hos en bankmand, som de kan gøre på et børneværelse, eller hjemme i dagligstuen. Den er også en perfekt gave, fordi man kan have den med i de forskellige faser gennem livet, uden at den går af mode. Får man den i konfirmationsgave, kan man formentlig også have den med på plejehjemmet, da de små hoppende optimister ikke sådan lige går i stykker. En Hoptimist er nemlig lavet af gode og kvalitetsbeviste materialer, som derfor kan holde til det meste.