Bolig & Indretning,  Fritid & Hobby,  Nyheder

Indret hjemmet eller kontoret i klassisk stil


Hvis der er noget, som Danmark er kendt for ude i verden, så er det vores arkitektur og vores møbeldesign. Her toner kendte danske designere frem som nogle designere, der har udført klassiske og æstetisk unikke bygninger og møbler. Disse bygninger og møbler er således efterspurgt i hele verden. Det er møbeldesign, hvor solidt og smukt håndværk går op i en højere enhed med funktionalitet og æstetik. Der er derfor altid meget godt at hente i de udødelige møbelklassikere, hvis I står for at skulle indrette jeres etablerede eller nye hjem. Vi vil her se lidt nærmere på nogle møbler, der altid vil være klassiske og stilfulde at indrette hjemmet med.

Den berømte Wegner CH24 stol

Der kan være mange gode grunde til, at man har lyst til at indrette sit nuværende eller kommende hjem på en klassisk baggrund af designermøbler. Det er møbler, der holder i mange, mange år, og derfor er der et relevant bæredygtighedsargument og et økonomisk argument at hente i at købe et møbel, der som sådan er dyrere end andre stole, men i længden, på grund af dets store holdbarhed og stil, der aldrig går af mode, er en god og måske endda billigere investering. Derudover kan der være et ergonomisk argument i, at man sidder utroligt godt i en klassisk designerstol, hvilket er godt for ryg og lænd i længden. Er I parate til at se nærmere på en klassisk stol, så køb Wegner CH24 stol her. Det er en stol, der bestemt er et klassisk hit.

Indret kontoret på arbejdspladsen

Når man står overfor at skulle indrette sit mødekontor på arbejdspladsen, kan man med fordel indkøbe og indrette med den klassiske Wegner CH24 stol, der altid er et præsentabelt look. Den emmer af stil og luksus og er desuden god at sidde i over flere timer, hvis mødet varer dette tidsrum. Stolen fås i forskellige smukke træsorter fra mat sort til smukt mørkt træ til lyst træ. Der er derfor meget at vælge imellem, så det lige præcis passer ind i kontorets stil og firmaets brand. Har I et langt mødebord, kan stolene være ret så fine hertil, og mødebordet kan også være af Wegner. Dermed holder man den klassiske stil hele vejen i gennem.

Klassisk stol til spisebordet i hjemmet

Det er ikke kun på en arbejdsplads, hvor der er brug for stilfuld og ergonomisk korrekt indretning. Også i de private hjem, kan en sådan Wegner CH24 stol være et stort plus. Man kan bruge Wegner CH24 stolene rundt om spisebordet, hvor hele familien er samlet til fælles måltider, og hvor store og små kan sidde godt og behageligt til rette. Eventuelt kan børn sidde på en pude, indtil de bliver store nok til at sidde uden pude. Derudover kan man bruge en sådan til sit hjemmekontor, hvor man bruger den i stedet for en kontorstol. Dette kan gøre, at man føler, at ens hjem ikke bliver alt for kontoragtigt, men i stedet bevarer den klassiske stil og indretning.