Karmamia
Nyheder

Lækre farver og print fra Karmamia

Kender du Karmamia? Det burde du helt sikkert, for det er et frisk, dansk modemærke der er tilvejebragt i 2016. Mia Louise Jelling-Nielsen står bag mærket, hun er kendt i den danske modebranche, og ikke mindst for at have været en del af at lave danmarks første tv-kanal der viser nyheder døgnet rundt.

Det er måske også derfor du kan opleve Karmamias kollektioner på tv-værter, på instagrammere og på kendte modebloggere, fordi det bare er lækkert, ikke mindst Karmamia kjoler, der fremhæver de feminine former, farver og prints.

Mærket Karmamia har helt sikkert rødder i Skandinavien, i og med at det passer godt ind i en minimalistisk stil, der dog er krydret lidt med en snert af Mellemøsten, men det skyldes måske at grundlæggeren bor i Dubai.

Design og produktion tæt på hinanden

Grundlæggeren bor i Dubai, og tøjet bliver også produceret der, hvilket betyder at design og produktion ligger tæt på hinanden, og dermed er der rigtig god styr på tingene, og der kan hurtigt rettes til og ændres efter behov og behag.

Det viser sig at alle stykker tøj bliver lavet ved håndkraft, så du kan sagtens se at der virkelig er kælet for detaljerne, og at håndværkerne der laver dem er dygtige til det de laver.

Der gås op i bæredygtighed, af hensyn til planeten, og ikke mindst gode forhold for dem der laver tøjet, fordi det er vigtigt at have noget holdning til det produkt der laves, og hvordan det laves, vi har alle brug for tøj, og med den nuværende produktion er der fokus på at undgå overproduktion af tøj på den ene side, og på den anden side at materialerne ikke belaster med mere end højst nødvendigt, derfor er man nede på noget der ligner 1/8 af CO2-udledningen fra traditionel produktion.

Karmamia

Design der holder over flere sæsoner

Hos Karmamia er der fokus på at lave tøj der kan bruge over mere end en sæson, og som kan bruges og sættes sammen på flere måder, så de kan blive blandt dine foretrukne valg når du kigger i garderoben.

Kvaliteten indbyder til at det kan bruges igen og igen, også fordi det er komfortabelt, og passer til alle tider af året. Så du kan roligt købe hjem af de fantastiske designs og lækre materialer, det vil du blive glad for i længden.

Det kan bruges både til fest og til hverdag, fordi mulighederne også er så alsidige, så det er ikke noget med at det er øremærket til specielle lejligheder, derfor kan du mere eller mindre udskifte hele din garderobe med Karmamia.

Fremtiden ligger hos Karmamia, fordi det handler om bæredygtighed og den ansvarlige produktion, hvis vi skal kunne opretholde en fornuftig fremtid, valget er dit, så du må bestemme hvad der er vigtigt for dig i det lange løb.

Du har mulighed for at købe tøjet fra Karmamia over nettet, og ligeledes få inspiration her, men der findes også fysiske butikker forskellige steder, hvis du gerne vil se det, mærke det og prøve det, før du beslutter dig.