økologisk undertøj
Nyheder

Økologisk undertøj til kvinder

Økologisk undertøj til kvinder, mænd og børn, er det rigtige valg. Du har valget mellem at købe undertøj som du plejer eller vælge økologisk undertøj. Prisen er i de fleste tilfælde den samme eller kun en lille bitte smule dyrere. Kvaliteten, udstenet og følelsen mod huden er nøjagtig ens, kun din rene samvittighed gør forskellen. Mange af os er vanemennesker og gør bare det vi plejer. Det kræver lidt ekstra at bryde vores vaner. Økologisk undertøj kunne være din start på at bryde med vanen. 

Økologi behøver ikke være kedelig 

Da det første økologiske undertøj så dagens lys var det kedeligt. Det var kedeligt at se på og træls i pasformen. Det er heldigvis mange år siden det første økologiske undertøj kom på markedet. I dag følger økologisk beklædning modens luner på lige fod med al anden beklædning. Uanset om du går efter smart, sexet eller komfortabelt undertøj, så følger det økologiske undertøj med. Hvad du ønsker kan du få. Lækkert lingeri i smukke farver og mønstre. Lange underbukser som varmer på efterårets gåture. Frække bh’er som afslører mere end de dækker. Akkurat som det ikke økologiske undertøj. Tiderne skifter og værdier får betydning. Førhen tænkte vi kun over hvordan noget så ud, føltes på kroppen og hvad prisen var. I dag vil vi gerne have mere værdi oven i. Vi vil gerne vide at selv om vi køber noget lækkert, så passer vi samtidig på vores jord. 

Økologisk bomuld og andre fibre 

Økologisk bomuld bliver brugt til økologisk undertøj til både kvinder, mænd og børn. Bomulden er ikke mærkbart anderledes end traditionelt fremstillet bomuld. Den store forskel er at økologisk undertøj er fremstillet uden brug af gift. Det samme gælder økologisk hør eller bananfibre. Det hele minder om de traditionelle fibre, på alle leder og kanter. Det er bare det fornuftige valg der er gjort i forhold til produktionen som er anderledes. Der er ikke gift i den jord som den økologiske bomuld vokser og gror i. At sørge for at de fibre vi køber er økologiske er bare sund fornuft. Vi har som regel et valg. Traditionelt fremstillede fibre eller økologi. 

Din og min fremtid afhænger af økologi 

Økologi er ikke et nyt fænomen. Økologi er håbet for vores fremtid. Din og min og næste generations fremtid. At tænke økologisk er ikke kun at købe grøntsager som er dyrket uden gift. Det handler om alt hvad du gør. Du ved godt at en plasticpose forurener vores miljø langt mere end en stofpose. Næste skridt er at sørge for at stofposen er lavet af økologis bomuld eller hør. Økologi handler om mere end gift i grundvandet. Det handler om i det hele taget at have en jord at dyrke noget i. Ved at købe økologisk undertøj gør du en stor forskel. Ved at købe alt hvad du kan få økologisk gør du en kæmpe forskel. Vi ved det jo godt. Vi har fået det at vide mange gange. Fremtiden afhænger af de valg vi træffer lige nu og her.