Nyheder

Parterapi for alle par

Parterapi kan blive nødvendigt for alle par. Parterapi har ikke noget med køn eller alder at gøre, alle par kan gå så meget i hårdknude at parterapi er den eneste rigtige løsning. Et forholds alder har heller ingen betydning. Et helt ungt forhold med få måneder på bagen kan lige så vel som et gammelt forhold få brug for parterapi. Det handler om kærlighed. Hvis kærligheden findes, så bør forholdet have en chance, uanset alder og øvrige forhold. Leder du efter god parterapi København eller omegn finder du det her https://thepraxis.dk/parterapi-koebenhavn/

Find ud af om der er behov for parterapi

Hvornår der er er brug for parterapi er et meget komplekst spørgsmål. Behovet er forskelligt fra par til par. Det afhænger af flere ting om behovet er reelt eller noget som egentlig bare skal snakkes ordentligt igennem.

Problemet i den tid vi lever i lige nu er ofte manglen på tid. Find ud af om det er roden til problemet. Hvis tid er problemet kan det løses uden parterapi. Det handler om at omprioritere tiden og gøre plads til forholdet. Både plads til den dybe snak og til den pleje som ethvert forhold har brug for.

Er problemet ikke tid, men noget andet, kan det godt være at parterapi er en god løsning. Hvis problemerne er blevet adresseret gentagende gange, uden at blive løst, så er det helt sikkert tid til at kigge sig om efter god parterapi.

Hvis kærligheden stadig findes, men problemerne har hobet sig op, så er der helt sikkert behov for parterapi. Kærlighed er grundstenen i ethvert forhold. Kærligheden kan godt være dybt begravet, men hvis den stadig titter frem, så er parterapi helt afgjort en god ide.

Stil krav til parterapi

Når beslutningen om parterapi et taget er der en ting mere som der lige skal tages stilling til. Det er yderst vigtigt at vide præcis hvad slut målet egentlig er. Stil krav til terapien. Sørg for at tiden ikke bliver brugt på ligegyldigheder og gammelt nag. Tiden i parterapi er en investering i forholdet. Investeringen bør ikke være et risikabelt sats, men en investering med garanti.

Stil krav med det samme. Vær tydelig omkring de ønsker der skal opfyldes. Parterapi skal have en fast rettesnor og et tydeligt mål for at fungerer optimalt.

Stort behov for parterapi

Den tid vi lever i er en hurtig tid. Aldrig før i historien har vi mennesker lavet så meget på samme tid. Tiden er fuld af opgaver og alt for meget information. Vi har mere viden til rådighed end nogensinde før. Vi har ikke tid eller kapacitet til at opfange al den viden. Vores viden bliver ofte mangelfuld og fuld af fejlfortolkninger. Dette gælder også vores parforhold. Forholdet bliver ofte skubbet i baggrunden og forventes at overleve uden opmærksomhed. De problemer der opstår er ofte fejlbehæftede på grund af manglende eller fejlagtig information. Parterapi giver god mening i den her verden. Parterapi kan være den eneste redning for et forhold. Tiden og roen til at få filtret trådene ud findes i parterapi.