Smartwatch til børn
Nyheder

Skab tryghed omkring dit barn med et smartwatch

Som forælder er dine børns sikkerhed en konstant bekymring som altid er til stede i baghovedet. For selvom børn skal have plads til at lege, opleve og gro, så er der altid en hel verden derude som kan virke skræmmende, når det kommer til ens egne børn. På grund af disse bekymringer er smartwatches til børn blevet mere og mere populære, da de giver forældre yderligere mulighed for at passe på deres børn. Derudover er de et hit hos børn, da smartwatches til børn kommer i flotte farve og seje designs, og så har smartwatches ufatteligt mange funktioner til glæde for børn og voksne.

En sjov gadget som sørger for sikkerhed

Smartwatch til børn er ure med en touchskærm. Uret indeholder en masse smarte funktioner, som kan kontrolleres direkte fra urskivens touchskærm. For eksempel kan man indstille en alarm som får uret til at vibrerer, når alarmen ringer. Uret kobles til en app, som du som forælder kan anvende til at styre uret. Dette vil sige, at du for eksempel kan spore uret via urets GPS, så du fra din app altid kan se, hvor dit barn befinder sig henne.

Uret har også både beskedfunktion og opkaldsfunktion. Dermed kan dit barn altid ringe til dig fra sit ur, og du kan altid få fat i dit barn ved at ringe barnet op eller sende en besked. Fra uret kan der endda foretages videoopkald. For at yde den optimale sikkerhed for dit barn, så indeholder uret også en SOS hurtig opkaldsknap, så hvis der skulle opstå en nødsituation, så kan dit barn hurtigt få fat på hjælp.

Med andre ord er et smartwatch både et ur, et smart alternativ til en telefon, samt en sikkerhedsforanstaltning for dit barn. Når forældre er i tvivl om hvorvidt deres barn skulle få en telefon, så vælger mange forældre oftest et smartwatch i stedet for. Her får du nemlig alle de basale funktioner, som en telefon kan, blot uden alle spillene og internetadgangen.

Find det rigtige ur til dit barn

Når du skal vælge det rette ur til dit barn, så kan du med god fordel gøre dig nogle af de følgende overvejelser:

  • Skal det være vandtæt eller ej. Nogle smartwatches er vandtætte, så dit barn kan have det på i regnvejr eller når dit barn er ude og lege i vandpytter. Dermed skal du og dit barn ikke bekymre sig om at tage uret af, hver gang det regner eller dit barn skal vaske hænder.
  • Størrelsen. Det er en god idé at måle dit barns håndled, så du får købt den rette størrelse rem til dit barn.
  • Med eller uden videoopkald. Det er ikke alle smarwtatches som tilbyder videoopkald. Derfor bør du overveje om dette er en feature, som du og dit barn vil få brug for.
  • Andre funktioner. Smartwatches kommer i et hav af forskellige modeller og med forskellige funktioner. For eksempel kan nogle tælle antal skridt, måle dit barns søvn, eller have apps til underholdning. Du bør derfor overveje, hvilke funktioner dit barn kan have brug for.