møbler
Bolig & Indretning,  Nyheder,  Oplevelser & Inspiration

6 tips for at købe møbler online


Det er ikke nogen hemmelighed at købe møbler online er blevet mere og mere populært. Der findes et stort udvalg af forhandlere, som for eksempel møbelwebshoppen, Boboonline, som du kan vælge imellem. Hvis du dog ikke er helt trygt ved at købe din møbler online, er du kommet det rette sted hen. Vi har nemlig samlet 6 tips, du kan bruge, når du skal købe nye møbler over nettet.

1. Husk at måle op

En ting er, at du læser målene på produktet på hjemmesiden, men en anden ting er at måle op hjemme hos dig selv. Det er nemlig rigtig nemt at tage fejl af målene, og det vil da være træls at lave et fejlkøb bare fordi, du troede, at der var plads til møbelet. Så tjek alle målingerne: højde, bredde og dybde. Og kontroller dem i forhold til rummet, det skal placeres i. Så skulle du gerne være sikker på, at du har plads til dit nye møbel.

2. Husk at tjekke op på den online møbelforhandler

Hvis du tøver med at købe dine møbler online, fordi at du ikke er helt tryg ved det, kan vi anbefale dig at læse anmeldelserne på virksomheden. Find forskellige anmeldelser på for eksempel TrustPilot. Der kan du hurtigt danne dig et overblik over virksomheden, og vurdere om det er sted, du kan stole på.

grå sofa

3. Se godt på selve hjemmesiden

Er hjemmesiden godt designet? Er fotograferingen god? En virksomhed, der har investeret i gode billeder, er mere tilbøjelige til at sælge møbler af højere kvalitet. Hvis det er et nyt sted, som måske ikke har mange penge til fancy grafik og videoer, skal du tjekke sidens “om side”. Har de en mission, hvem er de? Få en fornemmelse af dem på den måde.

4. Hold øje med detaljerne

En ting er, at hvis der er mange billeder. Det er fint. Men er der billeder af forskellige vinkler på produktet. Billeder tæt på? Det er vigtigt at holde øje med detaljerne på billederne – så slipper du i hvert fald for de værste overraskelser.

5. Indkald alle de prøver, du kan

Mange hjemmesider tilbyder, at du få kan små prøver sendt hjem til dig af forskellige stofmaterialer og farver. På den måde kan du nemt finde ud af, om du synes materialet er lækkert at røre ved, og om farven er lige præcis den nuance, som du havde forestillet dig.

6. Tjek op på leveringsbetingelserne

Når du endelig er klar på at bestille nye møbler hjem til dig selv, er det en god idé at tjekke op på, hvilke leveringsbetingelser virksomheden tilbyder. De fleste online møbelbutikker tilbyder gratis levering til kantsten. Hvis det er en lille stol eller andre lette ting, du har bestilt, er det højst sandsynligvis ikke et problem for dig at få båret det ind selv. Men hvis det er en stor sofa eller spisebord, kan det være en del mere besværligt at få ind dit hus. Her kan det være værd at overveje, om du skal betale lidt ekstra, så du kan få indbæring med. Dette vil helt klart gøre det lettere for dig, så hvis du ikke har imod at betale for deet, vil vi helt klart anbefale dette.