luftballon
Fritid & Hobby,  Nyheder,  Oplevelser & Inspiration

Derfor skal I tage på en romantisk tur i luftballon

Der er masser af grunde til, hvorfor det kunne være en god ide at tage en tur op i en luftballon. Der er rigeligt med undskyldninger at komme på for at bruge sine penge på sådan en sjov oplevelse og her giver vi dig nogle af dem.

Læs med her, hvis du altid har haft lyst til at tage en romantisk tur i luftballon og mangler en god undskyldning for at bruge dine penge på det.

Den romantiske undskyldning

At tage en romantisk tur i luftballon er den perfekte undskyldning for at komme i én på. Det kan nogle gange være lidt svært altid at finde på noget nyt at lave sammen med sin partner og det at tage op i en luftballon sammen er så absolut noget nyt.

At tage en romantisk tur i en luftballon er dog ikke lige noget, man gør på første date. Det er mere en oplevelse man hiver ud af ærmet, når man har været sammen i et stykke tid og kender hinanden rigtig godt. Du kan naturligvis godt tilbyde at betale for en tur i en luftballon på første date, hvis den anden person er en meget eventyrlysten sjæl. Men de fleste mennesker vil nok føle, at det en noget voldsom oplevelse, første gang man møder en anden person. (Selvom det på den anden side ville være en utrolig mindeværdig første date…)

Fejring eller forlovelse?

En tur op i en luftballon er ikke lige noget, man bare lige gør. For langt de fleste mennesker er det en helt særlig oplevelse og kræver derfor en særlig grund.

Din særlige grunde kunne være, at du lige er blevet forfremmet på jobbet, at du holder 50-års fødselsdag, eller at du og partneren har været sammen i 10 år.

For lige at vende tilbage til det romantisk for et kort øjeblik, så kan det også sagtens være at du bruger turen oppe i luftballonen til at stille din langtidspartner et meget vigtigt spørgsmål… måske et spørgsmål som kræver, at du falder på knæ? (Bare vær forsigtig med ikke at tabe ringen udover siden af kurven i luftballonen!)

luftballon

Hvorfor ikke?

Slutteligt er der naturligvis også den bedste undskyldning af dem alle; hvorfor ikke?

I bund og grund behøver man ikke at komme på nogen undskyldninger for at tage en tur op i en luftballon. Hvis man har lyst til at gøre det (og har råd til det), bør man gøre det. Så simpelt er det. Og når folk spørger hvorfor du gjorde det, kan du simpelthen bare svare ”fordi jeg have lyst”.

De fleste mennesker har det dog lidt svært ved at gøre noget for dem selv ‘bare’ fordi de gerne vil. Derfor er de mere tilbøjelige til at finde på en god undskyldning, som kan retfærdiggøre (overfor dem selv og andre) hvorfor de netop bruger deres penge på denne måde.

Du har i bund og grund ikke brug for andre undskyldninger end det faktum, at du er i live og har råd til det. Men hvis du har brug for en undskyldning, er der også rigeligt at vælge imellem.