sygeplejerske praktik
Nyheder

Forbered dig på en fremtid i medicin i udlandet

Brænder du for en sundhedsfaglig karriere? Er du klar på en helt unik oplevelse, som du aldrig vil glemme? Er du frisk på nye udfordringer og en masse ny viden? Så bør du tage med Try Medics på et helt specielt ophold i Afrika, hvor du kan lære om hverdagen på et hospital, og hvor du kan udvikle dig som menneske. 

Tag på eventyr med Try Medics 

På www.trymedics.dk er klar til at tage dig i hånden og guide dig hen til et sted, hvor du kan få lov til at folde dine vinger ud inden for sundhedsfagligt arbejde. Try Medics er et firma, der tilbyder ophold i Tanzania eller Uganda, hvor du kan være med til at overvære arbejdet på et lokalt hospital, så du kan få noget erfaring inden for feltet. Du kan vælge imellem at overvære arbejdet som læge, sygeplejerske, jordemoder, fysioterapeut eller tandlæge, så du kan følge med i den karriere, som du er mest interesseret i. Du får lov til at se de professionelle over skulderen, og du kommer til at fornemme den stemning, der er på et udenlandsk hospital. 

Til dig, der har sabbatår 

Er du endnu ikke helt sikker på, hvad du vil læse? Et ophold med Try Medics kan gøre dig mere sikker på dit studievalg. Hvis du har interesse i en af de tidligere nævnte professioner, kan du prøve kræfter med det job i et autentisk og ægte miljø, så du kan se, om det er noget for dig. Måske opdager du, at det er det, som du brænder for. Uanset hvad, vil det være en oplevelse for livet, som bestemt vil gavne dig i fremtiden. Du vil få et helt unikt indblik i livet på et hospital, og du vil få lov til at overvære, observere og lære af den hverdag, som det sundhedsfaglige personale er vant til. 

Til dig, der allerede studerer 

Der findes også et ophold til dig, der allerede studerer. Her vil Try Medics sørge for, at du får en betroet mentor inde for det emne, som du har valgt at beskæftige dig med. Du får lov til at være med, når patienterne skal behandles, og når procedures skal udføres, og det vil give dig noget helt særligt førstehåndserfaring, som du vil kunne bruge i dit studie og senere hen i din karriere. Det er endda muligt at koordinere opholdet med din uddannelsesinstitution, så det tæller som et praktikforløb som en del af din undervisning. Det betyder selvfølgelig, at der vil være specifikke krav til opholdets indhold, hvilket der ellers ikke ville være foruden. Uanset hvad vil det være en informativ og studierelevant oplevelse for dig. 

Smag på fremtiden 

Et ophold med Try Medics kan give dig et autentisk indblik i hvad din fremtid kan byde på. Du vil komme til at udvikle dig både fagligt og personligt, fordi du vil være omgivet af andre ildsjæle, som brænder for det samme som dig. Oplev et anderledes sundhedsvæsen, en unik kultur og en spændende hverdag, som du aldrig vil glemme.