Nyheder

Bambusmøbler

I århundreder har man brugt bambus til møbler. Bambus har en unik tidløs skønhed, som mange mennesker elsker. Det ses som et naturligt element og har en jordnær følelse. Det er alsidigt og kan bruges i køkkener, badeværelser, stuer og arbejdsrum for blot at nævne nogle få rum i huset. Derudover har det også sin plads i udendørsregi. Her kan man slappe af i lækre moderne bambusstole, bambussofaer eller bambussolsenge. Dertil kan man køre en lækker picnic på sit bambusbord og tage den skønne udsigt af bæredygtige bambusmøbler ind, med god vilje – da det hele er bæredygtigt. Køb dine bæredygtige bambusmøbler i dag hos tinekhome.com

Der findes også mange dekorationer i åbent flet som kan hænge på væggen. De fåes i store og små størrelser. Endvidere er de også praktiske i og med de kan fungere som opslagstavle. Du kan se det store udvalg hos tinekhome og blive inspireret til hvordan du indretter dit hjem med bambus.

Der er et par ting, du skal overveje, når du skal indrette dit hjem på den bedst mulige måde.

Den første ting, du skal tænke på, er stilen i dit hjem. Nogle stilarter egner sig bedre til visse typer møbler og indretning end andre. Du skal også overveje størrelsen og indretningen af dit hjem, samt hvor meget plads du har til rådighed. Når du har besluttet dig for en stil, er det vigtigt at vælge møbler og indretning, der komplimenterer hinanden. Du ønsker ikke, at alt i dit hjem skal kollidere med hinanden. Det sidste, du ønsker, er et rodet og kaotisk hjem. Et rodet og kaotisk hjem kan nemlig være dårligt for dit mentale helbred og dermed din sundhed også. Det kan få stressniveauet til at stige, hvilket kan have en skadelig virkning på dit helbred i det lange løb!

Stilretningsmoden siger bæredygtighed

Bæredygtighed siger bambus. En af de mest populære stilarter i øjeblikket er moderne bambusmøbler og -indretning. Dets popularitet vokser nu hurtigt, og flere boligejere begynder at bruge det til deres indretning. Bambusmøbelsæt bliver mere og mere overkommelige, hvilket gør dem meget tilgængelige for alle, der ønsker et. Bambusmøblerne hos tinekhome bliver høstet i Vietnam på en forsvarlig måde, så bambussen kan vokse igen. Det tager kun få år, så er bambussen vokset ud igen. Det er det smukke ved bambussen, man dræber ikke bambusplanten når man høster den, modsat hvis man skal have almindeligt træ. Bambus skaber også et beroligende miljø, som folk, der lever i dagens hurtige livsstil, virkelig sætter pris på.

Benyt dig af de rigtige forhandlere

Når du køber hos tinekhome er du også med til at passe på naturen, det er du fordi tinekhome kun har bæredygtige bambusmøbler. De har også hurtig levering, så du kan få leveres dine møbler lige til kantstenen. Deres chauffører kører i hverdagen mellem klokken 08-18. Du kan dog også sagtens hente dine møbler på deres hovedkontor i Odense. Hvis dette er tilfældet, skal du blot kontakte deres super kundeservice, så hjælper de.