DIY
Bolig & Indretning,  Fritid & Hobby,  Oplevelser & Inspiration

Diy ideer til en skør og presset tid

Så skete det igen, vi er landet der, hvor vi håbede aldrig at skulle lade igen. Endnu engang er corona over os, og der er så mange ting, man ikke kan igen.

Hvad gør du så? Nu hvor dine planer synes at blive udskudte igen, ændret eller bare opgivet. Det synes næsten ikke at give mening at udskyde igen, for hvornår skal du udskyde til.

Første gang gik vi alle med forhåbningen om, at det ville være nogle måneder. der var snak om en anden bølge, men hvem hørte overhovedet efter. Sommer var lige om hjørnet.

Udlandet forbliver en stort spørgsmålstegn

Det ser ud til, at vi igen må vænne og til, at det bliver indendørs, det bliver små selskaber, og vores danselyst kan vi godt vinke farvel til.

Havde du planer om, at du skulle ud at rejse over vinter, nu hvor du ikke kunne i sommer? Så bliver du svært skuffet. Ind- og udrejseforbuddene begynder stille og roligt at vende tilbage.

Så det du kan gøre, er at være kreativ og glemme begrænsningerne. Med andre ord skal du finde dine gemte diy ideer frem. Du har helt sikkert nogle liggende, som du ikke helt ved, hvornår kan tages op.

Måske er det blevet opbrugte over sommer, eller måske er det nu, du skal have gang i et haveprojekt, have renoveret eller indrettet boligen eller måske skal du se de steder i Danmark, du ikke har set før på nye måder.

Alle de timer, du har brugt på at se videoer på nettet, der viser dig, hvordan du laver bukser om til en trøje eller omvendt, det skal du udnytte nu.

For nu har du tiden, og nu er det altså tid til at eksperimentere med diy ideer.

Diy ideer som du ikke kendte til

Der er tonsvis af diy ideer, du kan tage hul på. Har du endnu ikke lavet en sweater eller poncho ud af dit gamle tæppe.

Har du ikke får installere hylder fra en gammel reol. Har du ikke forsøgt dig med hjemmekeramik? Hvad i alverden venter du så på.

Du kommer ikke på ferie, du kommer Ike til at holde en stor og vild fest lige foreløbig. Hvad så med en diy fest.

I finder alle sammen noget helt vanvittigt, I gerne vil prøve. Det er selvfølgelig en rigtig god ide, hvis I holder det inde for rimelighedens grænser, så det ikke løber løbsk.

DIY

Brug inde aktiviteterne som en mulighed ingen begrænsning

Der er mange aktiviteter, der er rarere at lave indendørs. Det er måske ikke sandt om sommeren, men alle andre årstider i vores kære land, er stort set årstider vi gerne vil holde indenfor.

Find ud af, hvad du kan bruge som en ny vase fra dit hus, i stedet for at købe en ny vase. Find ud, hvordan du kan lave en ny vase derhjemme uden problemer.

Og gør dig klar til, at det bliver noget værre rod, som du skal have styr på igen, hvis du bevæger dig for hurtigt afsted.

Med små skridt kommer du hurtigst frem.