børnelegetøj
Nyheder

Gode råd til at købe legesager online

Er der fødselsdag eller jul lige om hjørnet, så kan det være en ide at købe legetøj til familiens mindste på nettet. Det er både nemt og ofte er det også billigere. Du kan finde et stort udvalg af legesager på nettet lige her på legeakademiet.dk

Her i artiklen får du et par gode råd om hvad du bør overveje og holde øje med når du køber børnelegetøj på nettet. 

Stort udvalg 

Der findes rigtig mange forskellige legesager, og uanset om du ønsker legesager, der stimulerer barnets sanser, har flotte farver, eller efterligner figurerne fra den seneste yndlingsfilm så er der rig mulighed for at finde det online.

Du kan også finde et udvalg af børnelegetøj der er lavet i hånden, lavet af kendte designere, fremstillet med fokus på bæredygtighed osv. kort sagt er en af fordelene ved at købe legesager på nettet at du får et meget bredere udvalg end hvis du går ned i den lokale butik.  

Tjek retur-mulighederne

Når du vælger at købe børnelegetøj i gave, så er der selvfølgelig altid mulighed for at en anden i familien eller omgangskredsen har købt det samme. Derfor er det en god ide at handle børnelegetøj i en webshop der tilbyder gode muligheder for at bytte igen.

Alle danske webshops skal selvfølgelig overholde den danske lovgivning men nogle webshops tilbyder også ekstra god service vedr. ombytning. Uanset hvad er det i hvert fald altid en god ide at tjekke reglerne for den pågældende webshop, så du ikke bliver overrasket over at du selv skal betale for porto eller andet. 

Husk at regne med fragt grænsen

Det er mange år siden at der var gratis fragt på hver eneste køb på nettet, og især de seneste par år er priserne på fragt steget. Det kan derfor være værd at huske at regne fragten med.

Mange webshops tilbyder dog gratis fragt hvis man køber over et bestemt beløb. Er der langt op til fragt grænsen kan du evt. gå sammen med andre i familien der måske også står og skal købe legesager til samme, eller til et andet barn.  

Sikkerheden kan være en svær størrelse

Det kan være svært at tænke sikkerhed og legesager sammen, for hvordan kan de søde små figurer du kigger på egentlig være farlige?

Når du står med børnelegetøjet i hånden kan det være lidt nemmere at vurdere end når du køber børnelegetøj online. Her bliver du nødt til at læne dig lidt mere op af det du kan læse.

Når du køber legesager i danske webshops er du sikker på, at legetøjet overholder de gældende regler vedr. indhold af giftstoffer og farlig ftalat osv. Derudover er det meste legetøj også mærket med en særlig aldersgruppe som det er beregnet til.

Køber du f.eks. legetøj til mindre børn, så er det vigtigt at der ikke er små dele som barnet kan blive kvalt i, ligeledes bør der heller ikke være skarpe kanter osv. som barnet kan skære sig på.