Paraply med logo
Nyheder

Paraply med logo til promovering

Ku du tænke dig at glæde din omgangskreds med smarte og miljøbevidste reklameartikler fra din virksomhed? Så er paraplyer med logo helt sikkert en reklameartikel for dig.

Hvert år bliver der kasseret ufattelige mængder paraplyer, som forgår i det danske vejr. Vi kender det alle sammen. Man kommer slentrende ned ad strøget i et forfærdeligt regnvejr. Pludselig tager vinden fat i paraplyen og vrider den fra hinanden. Resten af shoppingturen er man derfor nødsaget til at gå med frakken trukket op over hovedet, eller styrte fra butik til butik. I sådan et tilfælde er mange tilbøjelige til at købe en billig paraply i den nærmeste butik.

Den miljøvenlige paraply med logo

Hos TopSupplies finder du ikke blot et stort udvalg af almindelige paraplyer med tryk, men også et bredt sortiment af miljøvenlige alternativer. De miljøvenlige paraplyer er laver af REPET, hvilket betyder at den er fremstillet af genanvendt termoplast, som også bruges til sodavandsflasker. PET er en af de mest brugte typer plastik i Europa, hvilket skyldes at materialet er usædvanlig slidstærkt og tåler høj varme samt meget andet. Materialet er nemt at genanvende, og er derfor det perfekte materiale til paraplyer, som skal kunne overleve i det danske vejr.

Skab dig et miljøbevidst brand

Den miljøbevidste bølge i Danmark er i fuld gang, med fokus på reklameartikler som ikke er en belastning for miljøet. Ønsker dit firma at være med i kampen for en renere jord, kan det blandt andet gøres ved at investere i de førnævnte paraplyer med logo, lavet af REPET. Overrask dine kunder og bekendte, med en lækker paraply med tryk, som de med garanti får brugt. Lad dem trække dit logo og brand med ud i bybilledet, hvor andre med garanti vil bide mærke i din virksomhed. Samtidig signalerer du, hvordan din virksomhed ikke kun går op i kundernes tilfredshed, men også klimaet. Den klimavenlige paraply med logo er måske et lille skridt for din virksomhed, men gavner meget mere end du tror.

Ideer til at introducere paraplyer med tryk

Driver du en webshop, tænker du måske, at paraplyer med logo være svære at sende med, når dine kunder bestiller en ordre. Det kan du have ret i. Paraplyerne skal derfor introduceres på andre måder. Vis jeres paraplyer med tryk frem på kontoret, ved at have dem stående i krogene eller i paraplyholdere. Tilbyd dem til jeres besøgende og lad dem forbavses over jeres grønne alternativ. Derudover kan reklameparaplyer se smarte ud, hvis i holder messer eller andre happenings ude i byerne. Sig ja til paraplyer med tryk og tilslut dig en hel ny verden af reklameartikler fremstillet på en grønnere måde.