Campingplads Ry
Nyheder

Tag din familie med rundt i Danmark på jeres sommerferie

Det er ikke nødvendigt at bruge en masse penge på en udlandsrejse for at få en god sommerferie. Dig og din familie kan sagtens have det sjovt hjemme i Danmark. Selvom Danmark er et lille land, har landet stadig meget at byde på. Du kan opleve sjove campingpladser, det flotte hav, spændende byer og meget mere. Derfor kan det være at du og din familie skal blive hjemme i den næste sommerferie.

Campingplads Østjylland

Østjylland kan være et spændende og sjovt sted at tage hen med din familie. Under kategorien ”camping Østjylland” kan du finde Bryrup Camping, som ligger tæt på både Århus, Silkeborg og Randers. Denne campingplads i Østjylland har meget at byde på, og den har endda også fire stjerne. Camping i Østjylland tillader for masser af dagsture til eksempelvis en forlystelsespark eller til andre sjove og spændende seværdigheder. Derfor kan camping i Østjylland være en hyggelig måde at tilbringe sommerferien. Der er noget for hele familien.

Ferie ved Vesterhavet

Vesterhavet er en unik ting Danmark har. Her kan du se bunkere fra krigen og opleve de store og skummende bølger. Der ligger mange spændende og små byer tæt ud til vandet, hvor du og din familie kan opleve hygge i form af sjove vandaktiviteter, lækker mad og meget mere. Ved Vesterhavet kan du leje et sommerhus, hvilket er en dejlig måde at holde ferie på. Denne form for ferie byder også på dejlige gåture ved stranden og dagture ud til forskellige historiske seværdigheder.

På oplevelse i det historiske Fyn

Fyn er en flot ø, hvor du kan opleve en masse. Odense som er Fyns største by, har masser af spændende historiske steder, du og din familie kan besøge. Herunder findes eksempelvis H.C Andersens hus. Gå på opdagelse i de små og krogede veje, som danner dele af Odense og mærk stemningen og hyggen. Fyn giver også mulighed for at opleve højderne ved den gamle Lillebæltsbro, hvis din familie godt kan lide en smule adrenalin.

Fyn byder både på småbyer med hyggelige kroge og en storby, som ligger op til shoppeture og museumsbesøg. Derfor kan Fyn være en god feriedestination for din familie.   

Storbyferie i hovedstaden

København er Danmarks hovedstad og største by. Derfor sker der rigtig mange ting, og du kan opleve en masse. Du kan blandt andet tage din familie med ind og se Amalienborg, eller I kan tage i tivoli. Der er mange muligheder for shoppeture og rundture. Du kan endda tage din familie med på en rundfartstur, så I kan opleve København fra vandet.

Da København er så stor, kan du finde noget, hele familien kan være med til. Det kan være en god ide at lægge en plan, over hvad I vil, inden I tager afsted. På den måde sikre du, at I får så meget ud af turen så muligt. Oplev København fra et hotel eller en ferielejlighed og benyt byens store samling af seværdigheder og sjove aktiviteter. Mærk stemningen og kulturen i Danmarks hovedstad.