Slik med logo
Nyheder

Slik med logo skaber synlighed

Har du en virksomhed, så ved du også, hvor vigtigt det er at slå sit navn fast og skabe synlighed. Der er mange måder, man kan skabe synlighed på, men en af de nemme måder er med dit helt eget logoslik. Læs med her.

Logoslik -nemt og billigt

Hvem elsker ikke slik? Slik med logo er en nem og billig måde at gøre dig selv og din virksomhed synlig på. Og synlighed er vigtigt. Du skal have dit logo og dit brand ud at leve blandt dine nuværende kunder og potentielt nye kunder. Logoslik er en nem måde at hjælpe brandingen på vej på. Samtidig er logoslik noget som tiltaler alle, idet det fås i så mange forskellige variationer – både med sukker, sukkerfri eller i en vegansk udgave. Det betyder også, at uanset hvilke værdier din virksomhed læner sig opad, så er der helt sikkert en type logoslik, som passer til jer. Slik med logo er en ret billig måde at synliggøre sig på. Et enkelt bolsje eller en lille pose med bolsjer koster ikke meget sammenlignet med for eksempel t-shirts, kopper eller andet merchandise med logo. Det betyder, at selv den lille virksomhed eller forening kan være med her.

Logoslik i mange varianter

Det gode ved slik med logo er, at det er så alsidig et stykke merchandise. Det kommer i så mange varianter, at du helt sikkert kan finde noget der passer som fod i hose i netop din virksomhed. Den klassiske er bolsjer, som er pakket ind i papir med dit logo på. De fås i et hav af lækre smagsvarianter. Så uanset om I er til stærke lakridsbolsjer eller søde jordbærbolsjer, så er der helt sikkert også en type der passer til jer. Uanset hvilken smagsvariant du vælger, bør du altid have dine kunder i baghovedet, når du køber dit logoslik. Hvis vejen til dine kunder går gennem deres børn, så dur det ikke at dele typisk voksenslik ud. For eksempel stærk lakrids eller mentolbolsjer. Omvendt er din målgruppe en gruppe sofistikerede mennesker i smarte jakkesæt og dit brand et highend brand, bør du nok holde dig fra børneslikket. Tænk dig om og tænk på dine værdier og dit visuelle brand, når du bestiller jeres særlige logoslik.

Brug dit logoslik kreativt

Slik med logo er nemt at dele med andre. Så er det sagt. Hav en stor skål med bolsjer stående i receptionen eller andre steder, hvor dine kunder venter. Brug dit nye logoslik, når I holder møder med gæster udefra. Logoslik kan dog også bruges mere målrettet. Skal I deltage på en konference eller en messe, hvor I gerne vil nå et moderne publikum, som tænker på klimaet. Så er en vegansk udgave af logoslikket i små papæsker en fremragende måde at skabe opmærksomhed på. Slik med logo fås også i mere eksklusive udgaver. For eksempel i smarte bøtter med logoetiketter på eller eksklusive metalæsker. Det er en fremragende gave til nye kunder, receptionsgaver, gaver til medarbejderne og så videre. Et godt alternativ til vin.