Skechers sko
Nyheder

Dine fødder skal bære dig hele livet

Dine fødder skal bære dig hele livet, så du skal passe godt på dem. Rigtigt fodtøj og god pleje, er hvad dine fødder har brug for, hele livet igennem. Skechers sko tilbud er værd at holde øje med. Skechers sko på tilbud er det helt rigtige fodtøj.

Det rette fodtøj til den rette anledning

Vinter kræver varmt fodtøj. Helst noget med for og som er vandtæt. Skechers sko tilbud er igen en god ide at holde øje med. Skechers sko er nemlig også vinter sko. Lækre lune og vandafvisende. Sommer kræver luft til dine fødder. Skechers sko tilbud er også sommer og sandaler med massere af luft til dine fødder. Den lette sål gør at du næsten ikke mærker at du har sko på. Arbejde kan betyde flere forskellige slags fodtøj. Skechers sko tilbud er værd at kigge efter hvis du går meget på dit arbejde. Den lette sål og det lækre materiale gør at du kan gå i de samme sko en hel arbejdsdag uden at få trætte og ømme fødder. Skechers sko tilbud er værd at holde øje med uanset hvilken sko du er på udkig efter. Skechers sko tilbud omfatter alle former for sko til både sommer og vinter.

Et livgivende fodbad

Fodtøjet er vigtigt. Det skal hjælpe og aflaste dine fødder. Selve fødderne skal også have pleje. Et livgivende fodbad kan være lige det de trænger til.

  • Trin nummer et er at skære en citron i to halve. Pres saften ud og drik den, eventuelt fortyndet i et glas vand.
  • Trin nummer to er at skære eller klippe citronen i mindre stykker.
  • Derefter propper du resterne fra citronen i en balje og tilsætter en spiseske olie. Har du ikke lige en lækker bade olie kan du sagtens bruge olivenolien som du har stående til madlavning.
  • Hæld kogende vand over hele molevitten. Lad det trække et par minutter.
  • Hæld så meget tempereret vand i baljen, som du har brug for til dit fodbad.
  • Endelig kan du sætte dig til rette med en god bog og lade fødderne hvile i det lækre vand.
  • Efter tyve minutter kan du med en neglebørste skrubbe dine fødder rene.
  • Skyl ikke fødderne i andet vand, bare dup dem tørre i et håndklæde.

Dine fødder vil takke dig i lang tid efter sådan et bad og det bedste af det hele er at det ikke koster ret meget. Du kan sagtens købe dyre badesalt og andet hejs, men du kan sagtens nøjes med en citron og en spiseske olie fra køkkenet.

Sko og fodbad er to vigtige ting for dine fødder

Skechers sko tilbud er det ene du bør kigge efter for at gøre dine fødder glade, hele året rundt. Fodbad, gerne en gang om ugen, er det andet du kan gøre for dine fødders sundhed. Ingen af delene behøver at koste en formue. Det behøver ikke være dyrt at passe på sine fødder. Det handler faktisk bare om at give dem lidt opmærksomhed.