plankebord
Nyheder

Find det perfekte spisebord til dit hjem med et klassisk og moderne plankebord 

Vi bruger ofte meget tid ved spisebordet. Både alene når vi arbejder, læser eller nyder et hurtigt måltid, men også med familien inden børnene sendes i skole eller omgivet af gæster til fødselsdage, middage eller noget helt tredje. Spisebordet er, uden at du måske tænker meget over det, et vigtigt omdrejningspunkt i hverdagen hvor en stor del af tiden bruges. Derfor er det vigtigt, at vores spiseborde kan holde til lidt af hvert, og ikke mindst er i god kvalitet. Find dit nye spisebord i et plankebord der danner rammerne for den klassiske stil med sit gennemførte træ look, og samtidigt passer perfekt ind i dit hjem som et tidløst møbel.  

Find det perfekte spisebord i et plankebord  

Står du og leder efter et nyt bord til dit hjem, og er dit nuværende klar til en tiltrængt udskiftning? Måske leder du efter et nyt spisebord, hvor du med familie og venner kan sidde samlet og nyde de hyggelige stunder, gode måltider samt timerne der bare passerer? Så er en oplagt mulighed at investere i et plankebord. Du kan nemt skabe og fastholde den klassiske og nordiske gennemgående charme ved at finde det perfekte bord i det flotteste træ, afspejler det stilrene og eksemplariske udtryk. Find dit nye bord på  https://traefolk.dk/kategori/plankebord/ og sikre dig et bord i høj kvalitet og solidt materiale som du nemt kan samle hverdagen omkring. Sæt stemningen rundt om det professionelle håndværk der giver plads til at sætte et unikt præg på den morderne indretning, hvor plankebordet med sit stilrene look samtidigt kan supplere flere stilarter, og dermed også egner sig som et tidløst møbel, der passer til netop dig og dit hjem.  

Design selv dit unikke plankebord 

Design selv dit helt unikke plankebord så det passer perfekt til dig, din stil og dit hjem. Udover at bordet med sit klassiske design egner sig til de fleste hjem, har du derudover mulighed for mere specifikt at tilpasse det, så det passer perfekt ind – lige hvor du vil have det til at stå. Vælg hvilke ben dit plankebord skal stå på, bordkantens afslutning og den ønskede tykkelse og bredde hvor træets historie og udtryk træder med ind i dit hjem og fortsætter sin fortælling. Du får mulighed for at vælge imellem forskellige træsorter, der primært præsenteres i egetræ og valnøddetræ, hvor asketræ samtidigt også er en mulighed. Kvaliteten og håndværket er præciseret og perfekt til at sætte rammerne, for netop det spisebord du står og drømmer om. Du finder ikke to borde der er ens, og det klassiske udtryk fremvises dermed på en unik facon, der sætter et særligt præg på dit ny ankommende spisebord, som du kan tilbringe de næste mange år ved. Find og design dit unikke plankebord og sæt rammerne for en fantastisk tid med dig selv, familien eller vennerne. Skab dit helt eget bord – allerede i dag!