solcreme
Nyheder

Husk nu solcremen!

Du har hørt det masser af gange: Du skal tage solcreme på, når du skal ud i solen. Længere ophold i solen kræver beskyttelse, og her er solcreme en god en af slagsen. Hvis du vel at mærke vælger en god solcreme. Sådan en kan du finde hos BeautyCos. 

Det er vigtigt, at du passer på dig selv. Her i Danmark, hvor vi hverken er vant til eller skabt til meget sol, skal vi beskytte os imod dens stråler. Ellers kan vi risikere at udvikle hudkræft. Det er desuden ubehageligt at blive solbrændt. Så der er flere gode grunde til, at du skal huske at smøre dig godt ind, før du går ud. Ubehaget ved solbrændthed kan du måske holde ud, men du har ikke lyst til at få modermærkekræft. 

Vælg den bedste solcreme 

Det har en betydning, hvilken solcreme du vælger. Du bør vælge en høj faktor, og du bør vælge en solcreme af en vis kvalitet. Det kan du finde hos BeautyCos. De har alle de bedste solcremer. 

Sørg for at finde en solcreme, der er god nok til at passe på din hud. Hvis du vælger en, der alligevel ikke virker, har du smurt dig ind uden grund. Mange smører sig ikke ind i solcreme, fordi det er besværligt og irriterende. Sørg derfor for, at det er forgæves. Vælg eventuelt en solcreme, du kan sprøjte på huden. Og sæt så ellers besværet op imod de farer, der er ved at opholde sig fuldstændig ubeskyttet i solen. 

Undgå modermærkekræft 

Solbeskyttelse handler om at undgå modermærkekræft. Risikoen for at få det stiger, når du går ubeskyttet ud i solens varme stråler. Der er ingen, der har lyst til at få kræft, så egentlig skulle vi alle være vilde med at smøre os ind og beskytte os. 

Man kan ikke altid selv styre, om man bliver syg. Her er der dog noget, du kan gøre for at mindske risikoen. Så sørg for at gøre det! Beskyt din hud og din sundhed. Smør dig godt ind i den bedste solcreme, du kan finde. 

Alle bør beskytte sig, men er du lys i huden, er det endnu vigtigere. Jo lysere din hud er, jo mere udsat er den. Du bliver nemmere solbrændt, og din hud får nemmere skader. Derfor bør du sørge for at passe godt på, hvis du er nordisk lys i huden. 

De 3 s’er 

Kræftens Bekæmpelse har 3 solbeskyttelsesråd til os. De fortæller os dem jævnligt, så du har sikkert hørt dem flere gange: Solcreme, solhat og skygge. Du bør smøre dig ind, dække dig til og søge ind i skyggen. 

De 3 s’er beskytter dig. De er dit skjold mod solens skadelige virkning. De lader dig være udenfor uden større risiko. 

Prøv at huske de 3 s’er, hver gang du går udenfor om sommeren. I vinterhalvåret har vi slet ikke så meget sol her i landet. Der er det ikke nødvendigt at passe på. Men nogle år får vi en lækker, varm sommer, hvor solen skinner ganske meget – og så skal vi passe på.