halloween kostume
Oplevelser & Inspiration

Fest når det er bedst

Kostume og fest er to ting der går hånd i hånd. Fester er det perfekte frirum til at slå sig løs og have det sjovt, i selskab med venner og bekendte. En kostumefest, tilføjer et ekstra element af underholdning som gør en helt almindelig fest, til en hel oplevelse i sig selv. Selvfølgelig er Halloween kostumefesten over dem alle. Selvom der oprindeligt er tale om en amerikansk tradition, har den uhyggelige tradition for længst fundet sin vej ind i dansk kultur. Oprindeligt fejrede man sommerens afslutning og at høsten nu var færdig. Men med afslutningen på sommeren, kommer efteråret og vinterens mørke. Derfor var Halloween, Ifølge overtro, også den ene aften på året, hvor man mente at de døde var i stand til at færdes blandt de levende. I dag fejres Halloween særligt blandt børn, der ringer på døre for at rasle om slik. Men de voksne skal ikke snydes. Med en (u)hyggelig kostumefest kan de voksne også lege med, og få lov til at slå sig løs. Men til en sådan fest følger naturligvis en halloween udklædning, som du kan lede efter allerede nu.

halloween kostume

Parudklædning

Er du genert over at klæde dig ud alene, eller ønsker du blot at gøre dit kostume til en fælles oplevelse, kan du med fordel overveje et parkostume. Mulighederne er uendelige og det er kun din kreativitet, der sætter grænser. Hvad end du vælger at klæde dig ud med din ven eller kæreste, er der masser af klassiske gyser karakterer I kan tage inspiration fra. I kan f.eks. klæde jer ud som Dracula og Frankenstein, eller blot uhyggelige spøgelse, eller måske uhyggelige spøgelser. Et fælles kostume åbner op for masser af sjove muligheder og kan være en rigtig sjov ting at gøre i fællesskab.

Den kreative udklædning

Hvis dit kostume skal tiltrække dig lidt ekstra opmærksomhed til din fest, kan du med fordel være lidt kreativ. Når du har købt dit halloween kostume, kan du derfor med fordel overveje hvad du kan gøre for at skille dig ud fra mængden, og bringe lidt ekstra uhygge i spil. Et sæt falske hugtænder eller falsk blod, kan gøre underværker, hvis du f.eks. har valgt at klæde dig ud som vampyr. Du kan også med fordel overveje at anskaffe dig ansigtsmaling eller kontaktlinser. Det er disse små detaljer der fuldender dit halloween kostume og ser godt ud på billeder, så du kan huske disse øjeblikke mange år fremadrettet.  

Gør halloween til en særlig dag

Med et fuldendt halloween kostume, hvor der er tjek på detaljerne er du nu klar til et brag af en Halloween fest. Halloween er en dag hvor du kan slippe din kreativitet, og dit indre monster løs i muntert selskab. Så gør noget særligt ud af dagen og hav det sjovt med det. Den stemningsfulde dag er en hel oplevelse i sig selv. Så inviter vennerne over til halloween kostumefest, græskarudskæring eller et uhyggeligt filmmaraton. Halloween er kommet for at blive, så omfavn traditionen og nyd denne festlige dag ved at gøre noget særligt ud af det.