firma madordning
Nyheder

Få arrangeret en firmamadordning og mærk fællesskabet

Der er mange ting, der kan samle danskerne – og heldigvis for det – fodbold, nytårstalen, studenterugen … Men I en travl hverdag, er der mange pligter, som skal og fællesskabet nedprioriteres desværre ofte. Især i forbindelse med indtag af- eller i det hele taget at lave mad. Det kan virke stressende, og det kan hurtigt føles som om, man drukner i madpakker. Men en arbejdsgiver kan med fordel kredse om medarbejderne og minimere stressen over madpakker ved i stedet, at erstatte dem med en god, kvalitets firma madordning, hvor der igen er tid til at samles. For hvis der er noget, danskerne også kan, så er det at samles omkring et godt måltid. 

Gladere kollegaer og den rette kok 

Glæden ved at møde ind på arbejde er super vigtigt, ikke kun for de ansatte men for giverne og resten af holdet. Arbejdet er jo nok mest af alt en forpligtelse, der er svær at komme udenom. Men det skal ikke være hårdt, surt og trist. Som arbejdsgiver kan man sagtens gøre noget godt for de ansatte ved at samle dem om en god frokost, hver dag. Det åbner for et pusterum, hvor der kan tale om alt og intet. Det giver energi, både fra maden men også fra sammenholdet. Godt for helbredet, godt for firmaet. Det handler derfor om at finde den rette kok til at klare opgaven. 

Hvorfor vælge Ryde Gastronomi?  

Når man skal vælge en leverandør, medfølger naturligvis krav, der forventes at leve op til. Når der investeres helhjertet i noget, vil man også rigtigt gerne have noget helhjertet tilbage. Så giver det bare bedst mening. Derfor anbefales at ty til Ryde Gastronomi. De har nemlig meget at byde på: 

  • Velsmagende, kvalitetsmad lavet fra bunden  
  • Mad af råvarer, der smager godt og giver mæthedsfornemmelse  
  • En fiber-protein rig menu med garanteret grønt og hjemmebag  
  • En prioritering af bæredygtighed og økonomi 

Det er både sundt og lækkert, klassisk dansk og med garanti noget for enhver smag. For at undgå konflikter er det nemlig vigtigt at sørge for, at ingen sidder tilbage sultne eller alligevel med egne madpakker. At spise er en sammenholdsbedrift, og alle skal kunne være med. Og det kan de, som det gerne skulle fremstå, hos Ryde Gastronomi. 

Højere arbejdsindsats, færre sygedage  

Faktisk har undersøgelser vist, at firmaer, der giver deres medarbejdere en god, kvalitetsmadordning, at det kommer tilbage med en ekstrem positiv respons. Det øger nemlig motivationen, arbejdsindsatsen og minimerer antallet af sygedage. Simpelthen fordi et måltid om dagen sammen med kollegaerne både gør, at de får talt og grint sammen, samtidig med at de har én mindre madpakke at skulle bekymre sig om senere på aftenen eller tidligt næste morgen. Det gør de hverdagslige pligter en smule mere overskuelige, og det kan mærkes på arbejdet også. Så en investering i en god frokostpause, er faktisk en investering i hele firmaet – for det vil samle dem, ryste dem sammen og give mere glæde. Med andre ord, det er det hele værd.