https://dyreverdenen.dk/kong
Nyheder

Sådan finder du det rette legetøj til kæledyret

Er du på udkig efter nyt legetøj til din hund eller kat uden helt at vide, hvordan du skal finde det rigtige? Så er du kommet til det rigtige sted, da du her får en række råd til, hvordan du finder frem til det legetøj, som dit kæledyr kan have det sjovt med i mange timer.

Et brand med en god historie kan give noget ekstra

I mange tilfælde kan det være en fordel med et brand, som har en god historie og derigennem noget ekstra at byde på. Det kan eksempelvis være i forhold til, hvordan Kong hundelegetøj i sin tid opstod. Ejeren til en schæferhund fandt ud af, at dens tænder blev ødelagt af at gnave of tygge i objekter, der var for hårde, skarpe og lignende. Løbende fandt han ud af, at hunden godt kunne lide at tygge i noget pynt fra bilen lavet i hårdt gummi og her tog tænderne ikke skade. Herfra forsøgte grundlæggeren sig frem med forskelligt legetøj og i løbet af nogle år havde han skabt mærket Kong, der i dag leverer hundelegetøj af høj kvalitet.

Historien er jo et godt billede på en kæledyrsejer, der tager sig af sit kæledyr og ønsker det bedste for det. Det er med garanti en følelse, du som kæledyrsejer kan spejle dig i, og derfor kan mærket også betyde noget ekstra for dig og dit kæledyr grundet denne gode historie.

Innovation og sjovt legetøj gør det mere underholdende

Innovation og nye idéer er også noget dine kæledyr kan nyde godt af, da det kan give ekstra dimensioner til legetøjet og gøre det endnu sjovere at lege med. Det kan være i form af nye lyde, lyde der udløses på andre måder, eller andet der er med til at udfordre hunden. Her kan kæledyret blive mere nysgerrigt og bruge mange sjove og udfordrende timer på at lege med nyt innovativt legetøj.

https://dyreverdenen.dk/kong

Holdbarhed er et nøgleord

Det er ingen hemmelighed, at legetøj til eksempelvis hunde skal være ekstra holdbart, da materialerne bliver meget udfordret. Derfor er det også vigtigt at finde noget legetøj, der er meget holdbart, så det kan holde til den belastning, det vil være. Derfor er det vigtigt, at du leder efter noget legetøj, der er af høj kvalitet og af holdbare materialer, så din hund kan få glæde af legetøjet i lang tid. Ved at finde holdbart legetøj, undgår du tilmed at skulle have forskellige afrevne stumper af legetøjet liggende forskellige uønskede steder.

Prøv dig frem og find dit kæledyrs yndlingslegetøj

Det kan samtidigt være en fordel at prøve dig lidt frem i forhold til dit kæledyrs yndlingslegetøj, da det måske ikke er muligt at ramme plet i første forsøg. Her kan du prøve at købe lidt forskelligt, og det kan også være en fordel, så dit kæledyr har lidt forskelligt at vælge i mellem og på den måde er lettere at aktivere. Samtidigt kan det også gøre legen en hel del sjovere for dit kæledyr.