Bolig & Indretning

Få oplevelser med familien hjemme i baghaven

Mange minder og oplevelser opstår, når du forlader hjemmet med familien, men det behøver ikke at være sådan. I kan også få nogle helt fantastiske oplevelser og minder derhjemme.

Hvis du gerne vil bruge mere tid på sjove aktiviteter med familien i hjemmet, kan du her få nogle tips til, hvordan I kan indrette baghaven, så den indbyder til masser af sjove timer med aktiviteter for hele familien.

Køb fodboldmål til haven

Hvis familien er interesserede i fodbold og samtidig godt kan lide at være fysisk aktive, så kan I købe fodboldmål til haven og lave jeres helt egen fodboldbane.

Med fodboldmål til haven vil I altid have mulighed for at øve jer på jeres Ronaldo-skills. Hvis du tænker, at du ofrer meget af haven på at anlægge en bane med fodboldmål til haven, så husk, at du altid kan stille målene ud til hækken, når de ikke bliver brugt. Herudover kan du også vælge fodboldmål til haven, der kan skilles ad, når sommersæsonen er slut.

Find en fodbold rebounder

Hvis en eller flere medlemmer af familien gerne vil træne fodbold på et lidt højere plan, kan I også finde en rebounder til fodbold. Den kan bruges til diverse sjove og lærerige øvelser og er det perfekte supplement til træningsanlægget i baghaven.

Hvis du vil finde flere sjove ting til haven, så kan du tjekke https://www.legehjulet.dk/. Her finder du et stort udvalg af legetøj til inde og ude.

Gør plads til hele familien i haven

Selvom der er flere i familien, der er glade for fodbold, er det ikke sikkert, at dette gælder for hele familien. Af den grund er det vigtigt, at du husker at indrette baghaven, så der er plads til hele familien – og ikke mindst de mange forskellige interesser.

Hvis du får lavet en god plan fra starten af, kan jeg både være plads til fodboldbane og blomsterbede.

Det bliver særligt en udfordring for dig, der har flere børn, hvor både alder og interesser varierer meget. I disse tilfælde skal der ofte være plads legetøj til de helt små samtidig med, at der skal være plads til en eventuel fodboldbane til de lidt ældre. Og hvis I voksne også gerne vil dyrke jeres egne interesser i haven, så skal der virkeligt planlægges.

Lav en hyggekrog, hvor der kan laves bål og slappes af

Når du har fået styr på, hvordan hele familien kan dyrke hobbyer i haven, så bør du også overveje, om der skal være ét sted, hvor I alle kan samles og nyde tiden sammen. Det kan for eksempel være, at I indretter en hyggekrog i det ene hjørne af haven eller på terrassen. Her kan I sørge for nogle komfortable møbler og en bålfad – så bliver der skruet helt op for sommerhyggen. Med en god og indbydende hyggekrog i haven, vil du opleve, at I får meget mere ud af haven, og at I bruger mere tid sammen, og det er opskriften på nogle fantastiske oplevelser i haven.